AKTUELNO

Dirljivom objavom iznenadio je svoje pratioce na Instagramu.

Popularni pevač Sloba Radanović dirnuo je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram emotivnom objavom. Naime, Sloba je u okviru svog storija na Instagramu objavio fotografiju dva slona koji se ''ljube'', odnosno dodiruju surlama.

PROČITAJTE JOŠ: IMAO JE SE*S SA DEVOJKOM U OSNOVNOJ ŠKOLI, A ONDA JE ONA RODILA DETE! Bane Čolak otkrio stvari koje do sada nismo znali o njemu, pa ovim ŠOKIRAO sve!

Foto: Pink.rs

Uz ovaj prizor usledio je i dirljiv opis, a evidentno je da je ova scena dirnula Radanovića. Međutim, nije poznato šta ga je nagnalo da objavi ovako nešto.

- Slika je nastala negde na auto-putu u Indiji. Dva slona pokušavaju da poslednji put dodinu jedan drugog, pre nego što ih čovek zauvek razdvoji - napisao je Sloba u okviru svog storija na društvenoj mreži Instagram, a ovom dirljivom objavom rasplakao je mnoge svoje pratioce.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Inače, Sloba trenutno boravi na crnogorskom primorju gde ima nastupe, a on je, neposredno pre nego što je stao pred publiku u jednom klubu u Budvi, priveden na informativni razgovor.

Autor: Pink.rs

#Sloba Radanović

'