AKTUELNO

Otvorila dušu za naš portal.

Popularna mlada zvezda Edita Aradinović ovih dana uživa u uspehu svoje nove pesme "Životinje" koja je za kratko vreme osvojila srca publike. Za portal Pink.rs pevačica je otvorila dušu i priznala da nije očekivala ovakvu reakciju, ali da je, naravno, prezadovoljna.

Što se tiče "Životinja" nadala sam se, ali da sam očekivala ovake reakcije, nisam, a onda kasnije, kada sam pogledala analitiku na Jutjubu, videla sam da prolazi bolje od "Magnuma" i iskreno, malo mi je i čudno, iznenađena sam, ali mi je i mnogo drago - na samom početku razgovora kaže Edita.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pevačica, koju su mnogi upoznali kroz grupu "Ministarke" gde je pevala žanrovski nešto drugačije pesme, nam je priznala zašto se odlučila na ovaj pravac.

Moram da priznam i kažem da je ovo moja priroda i to sam u stvari ja i uvek sam znala da ću doći na ovo, samo što je meni verovatno trebalo malo duže. Bila sam jako mlada kad sam ušla u neku priču sa Aspirincima i "Ministarkama" i tu se ja nisam ništa pitala i birala, a da sam mogla verovatno bih izabrala ovako nešto - kaže Edita.

Kao što je i očekivano, ne može svima sve da se svidi pa se tako i Edita suočila sa negativnim komentarima.

Na to prosto čovek mora da se navikne, jer to je novi zvuk, to nije kopiranje nikoga. Ja sam mnogo zahvalna i mnogo volim Senidu i ona je jedina imala, bukvalno rečeno mu*a, da preseče i da bude ta koje će da dovede u Srbiju nešto što postoji sto godina u svetu. Iskreno, nemam neki komentar, to je za mene potpuno normalno, zato što ne možeš da izmestiš, pogotovu mene, koja sam pevala "Duni vetre", "Poplavu" i "Zver" i moram opravdati ovo što radim i verovatno bih se i ja začudila kada bi čula sada neku pevačicu koja bi pevala narodnjake i sada se prebacila na ovo... Ali mene to stvarno ne zanima, ja to slušam i radim to što volim i potpuno sam prirodna u tome, a to je cilj svega i lepo prolazi jer je rađeno sa puno čuke i sa puno ljubavi - rekla je Edita.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Edita se osvrnula i na spekulacije koje se tiču njenog fizičkog izgleda, ali i odnosa sa njenom rođenom sestrom, pevačicom Indirom Aradinović Indi.

Ja sam samo jako mršava i probirljiva kada je hrana u pitanju i ne volim sve da jedem. Da, jedno vreme sam bila i vegan, pa sam istopila te neke masti koje su ostale i to je to, nikakve dijete i čuda - rekla je Edita i prokomentarisala da je sa sestrom Indi u najboljim odnosima:
Nas dve smo u sjajnim odnosima, uvek bile, najiskrenije.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Editom.

Autor: D. Cakić

#Edita Aradinović

'