AKTUELNO

Da li je ovo istina?

Kako je portal Pink.rs već pisao, Andreana Čekić se sinoć nije pojavila na zakazanom nastupu, iako su je publika i njeni muzičari čekali. Na kraju su muzičari otišli, a pevačica se oglasila na svom Instagram profilu i objasnila da je "rasekla nogu" te da zbog toga mora da otkaže nastup.

Foto: Printscreen Instagram / @andreanacekic

Međutim, sada su se u javnosti pojavile drugačije informacije! Naime, kako piše Kurir, pevačica se navodno potukla sa svojim dečkom Markom Miloševićem u hotelu u Crnoj Gori, pa je zbog zadobijenih povreda morala da otkaže nastup!

Prema saznanjima Kurira, sukob pevačice i njenog izabranika bio je toliko žustar da je osoblje hotela moralo da reaguje i smiri strasti. Gotovo sav inventar u njihovom apartmanu bio je, navodno, polomljen, srče je bilo na sve strane, a vika i dreka čula se sve do ulice. Navodno se, tokom tuče, Andreana slučajno posekla po nozi i morala je da potraži pomoć lekara. Sve to se dešavalo neposredno pred početak nastupa, kada su njeni muzičari uveliko stigli u klub prepun ljudi koji su je nestrpljivo čekali.

Andreana je imala napad ljubomore zbog toga što je posumnjala da je Marko vara. Prvo je počela da ga napada, vređa i psuje, a onda da ga gađa bukvalno svime što joj je palo pod ruku. On je pokušao da je urazumi i smiri, ali je svako njegovo pravdanje u njoj budilo sve veći bes. Možete da zamislite koliko je bila razularena kada je uspela sama da uništi nameštaj, polomi stolice i da razvali nameštaj u sobi - priča izvor Kurira blizak pevačici i objašnjava kako je zaradila posekotine.
Dok je bacala stvari, slučajno se okliznula i pala. Nogom je zakačila razbijeno staklo na podu i rasekla se. Bilo je mnogo krvi, rana je izgledala jezivo. Ona je krv sprala vodom, pa je otišla do lekara, gde su joj stavili zavoj - kaže izvor.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Da li je ovo zaista istina, nije poznato, a mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa pevačicom ali nam ona, do ovog trenutka, nije odgovarala na pozive i poruke.

Autor: Pink.rs

#Andreana Čekić

'