AKTUELNO

Dobio pohvale i od Anabele.

U emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića večeras gostuju Lepi Mića i Marko Petrušević Petrući. Ovi učesnici druge sezone odgovarali su večeras na pitanja voditelja, ali i na pitanja gledalaca koji su se uključivali uživo u program.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledateljka koja se večeras uključila u program pitala je Lepog Miću zašto nikada pred kamerama nije komentarisao brak Suzane Perović, nakon što je ona bila intimna sa Mikijem Đuričićem. Gledateljka je rekla i kako se Mića drugačije ponašao prema Aleksandri Subotić, nakon što je ona ušla drugi put u Belu kuću. Takođe, Mića se dotakao i Lune Đogani, nakon što mu je gledateljka rekla da je vređao blogerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Draga gospođo, da su slušali mene, ne bi bilo problema. Za razliku od vaših ljubimaca, koji su podržavali njihovu vezu, ja sam ustao i rekao Suzani da joj ta veza ne treba. Jedini sam imao sa Mikijem sukob kao prijatelj. Svi tamo koji sede i ćute, neka malo oni njega kritikuju. Dao sam i te kako kritiku i na brak i na vezu. Što se tiče Aleksandre Subotić, ona mene ne interesuje u spoljnom svetu. Nema koja priča nije ispričana o meni. Ja sam samo komentarisao situacije u Zadruzi - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs

Luna je posle deset meseci rekla meni da sam bio za sve u pravu. Njena majka isto meni to govori sada. Luna je u dva rijalitija dala svu svoju emociju muškarcima. Ona je od indijanaca stvorila heroje. Luna je dala svoju emociju indijancima koji su je maltretirali i napuštali. Oni su od nje pravili budalu, a ne ja! Luna je dala svoj život za svoju ljubav u Zadruzi i sada ima problem sa svojom majkom - dodao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'