AKTUELNO

Njegova ćerka priča otvoreno o svemu.

Ćerka jednog od naših najuspešnijih košarkaša Vlada Divca, Petra Divac redovno na svom blogu kači ispovesti iz svog života, a neke i te kako pogode pravo u srce. Usvojena ćerka slavnog košarkaša živi na relaciji Srbija-Amerika i pre nekoliko godina otvorila je svoj lični blog, gde piše o sebi, članovima porodice, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

Foto: Printscreen Instagram/pdivacc

Ana ne voli mnogo da se eksponira kao ćerka poznatih roditelja, umesto fensi krpica i šminke više je zanimaju motori, a umesto fotki iz ludog provoda ona na društvene mreže radije kači fotke sa svojom porodicom.

Foto: Printscreen Instagram/pdivacc

A ono što javnost najviše zanima jesu njeni biološki roditelji, a post o njima pogađa pravo u srce!

Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine -  pisala je svojevremeno Petra.

Proslavljeni sportista Vlade sa suprugom Snežanom ima troje dece - Petru, Luku i Matiju, a dvadesetogodišnju Petru par je usvojio kada je bila šestomesečna beba.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Petra Divac

#Vlade Divac

'