AKTUELNO

Jeremić ponovo zaintrigirao javnost.

Voditelj Darko Tanasijević večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" vodi intervju sa svojim gostima Lazarom Jeremićem i Branislavom Radonićem Brendonom o svim aktuelnostima iz njihovog života, kao i o odnosu u "Zadruzi 2". Široki auditorijum koji je svakodnevno pratio dešavanja iz Bele kuće takođe ima priliku da se uključi uživo u program i popriča sa bivšim zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Gledalac se uključio uživo u program i pohvalio Lepog Miću, a onda ispričao šta misli o odnosu Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Moje mišljenje je da je Luna naivna devojka, koja slepo veruje Marku Miljkoviću. Devojka je mlada, on je nju uhvatio, ona nije slušala nikoga. Ni Zoricu Marković, ni Lepog Miću, ni Zlatu, čak ni Jovanu ni Sanju koje su joj pružile drugu šansu - rekao je gledalac.

Foto: Pink.rs

Gledalac je želeo da čuje od Lazara i Brendona i šta se to tačno desilo kod Radonića u stanu između njih dvojice.

Lazar je bio jedno popodne kod mene, pili smo kafu, posle toga se nismo družili, onda smo se sreli u rijalitiju i posvađali i nastala je pompa oko toga - rekao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo naš odnos je jedan lep susret, to je sve što mogu da kažem. Jako lep susret između njega i mene, neka gledaoci razmišljaju. Drugarica je otišla, mi ostali sami. Jako lep i dirljiv susret. Koketirali, pričali, družili se, zagrlili - ostao je zagonetan Jeremić.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Branislav Radonić Brendon

#Lazar Jeremić Jera

'