AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti voditelja i urednika Pink.rs portala Darka Tanasijevića su bivši zadrugari Lazar Jeremić i Branislav Radonić Brendon. Njih dvojica će sa voditeljem razgovarati o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca.

U emisiju se uključila gledateljka koja je htela da pohvali Brendona previdnim komplimentima, na koje je on uzvratio.

Foto: TvPink Printscreen

Brendon je kao luksuzan sat koji se iznosi posebnim kupcima. Mene zanima odakle Brendon crpi energiju za svoje patente? I kako percipira Staniju? - upitala je gledateljka.
Prvenstveno tajna leži u mentalnom sklopu, tako su me roditelji vaspitali, meni je drago da živim život u harmoniji i da to prenosim večeras i na vas. Treba biti pozivitan i ne treba biti negativan, ne treba da prvui loptu pokleknuti. Dakle, volite sebe, budite ono što jeste i živite svoj život. Neki su klovnovi, neki su cirkuzantni, a neki su ličnosti kakav sam ja. Meni se Stnaija javila iz Amerike, ona ima svoju auru i svoju energiju, ja nju komentarišem vrlo pozitivno, vrlo lepa i pozitivna devojka. Ona poštuje mene i moj rad i ličnost koju sam iskreirao. Veliko poštovanje ima sa moje strane, ali kontam da će joj neko preneti ovo i neka nastavi tim tempom i da se bavi sa sobom. Drugačija je od većine devojaka u Zadruzi - odgovorio je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'