AKTUELNO

Očekuje nas uzbudljiva noć!

Upravo je na programu TV Pink počelo novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Miljanu Kulić. Ovu nekadašnju učesnicu publika je imala priliku ga gleda u prvoj, ali i u drugoj sezoni rijaliti programa koji pomera sve granice.

Foto: Instagram

Miljanin boravak u "Zadruzi 2" obeležila je veza sa Lazarom Čolićem Zolom, njihov turbulentan raskid, kao i prepirke koje je imala sa majkom Marijom pred kamerama. Šta se dešavalo nakon izlaska sa imanja, da li je u kontaktu sa Zolom, ko je njen novi dečko, na ova, ali i na ostala pitanja voditelja i gledalaca ove noći odgovaraće Miljana Kulić, zato pratite njeno gostovanje.

Foto: Pink.rs.

Vaša pitanja možete postaviti Miljani Kulić ukoliko pozovete broj telefona ispisan na ekranu 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko za to bude dao znak. Ostanite uz TV Pink i emisiju "Zadruga - Narod pita".

PROČITAJTE: PRVA FOTOGRAFIJA ALEKSANDRE SUBOTIĆ NAKON OPERACIJE! Ljuba je uz nju sve vreme, a evo kako je protekao hirurški zahvat smanjenja grudi! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

'