AKTUELNO

Ne bih je udarila, ali zaslužila je mnogo gore - navela je Kulićeva.

Miljana Kulić gost je voditelja Darka Tanasijevića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" i odgovara na njegova intrigantna pitanja. Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i porazgovaraju sa Miljanom o svim dešavanjima iz njenog života, kao i o njenom učešću u "Zadruzi 2".

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je progovorila o fizičkom nasrtaju na Jovanu Tomić Matoru, zbog koga je diskvalifikovana.

Niko nije slep i ćorav. Ja nisam imala nameru da je povredim. Ona je išla za mnom, provocirala me, hvalata me za intimne delove tela. Neko bi je sastavio sa zemljom, trebalo je još gore da prođe. Oni su se ceo dan dogovorali kako mene da isprovociraju. U meni su videli konkurenciju. Ja sam igrala, pevala, Velikom šefu je bio rođendan, zabavljala sam ljude, šalila se. Zvala me je pogrdnim imenima, krenula je opet da me uhvati, ja sam je rukom, ne obrativši pažnju, samo sam odgurnula rukom, pa drugi put. Da ne dužim, nisam je namerno udarila. Tek kada sam diksvalifikovana, tada sam shvatila šta sam uradila. Nisam bila svesna. Ne bih je udarila, ali zaslužila je mnogo gore - navela je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije ni muško ni žensko. To biće u životu ne bih volela da sretnem. Možemo samo na sudu da se sretnemo. Ona je podnela tužbu, ja ću samo kontratužbu za seksualno omalovažavanje - dodala je Miljana.

Nakon toga pušten je video-prilog Miljaninog i Matorinog sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je izdramila, ona je inicirala to, i Mina i Bane Čolak. U meni su videli konkurenciju. Da mi je bila želja da je povredim, ja bih to rekla. Ni na kraj pameti mi nije bilo. Kada sam se suzdržala kada mi je Jelena Golubović klela dete, sigurno ne bih jednog kepeca. U samoodbrani sam je - zaključila je Kulićeva.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

'