AKTUELNO

Svi misle da je u pitanju njegova nova devojka.

Ljubavni odnos između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole počeo je burno, a završio se još burnije. Odmah po svom ulasku u "Zadrugu 2", di-džej je javno pokazao da gaji simpatije prema Kulićevoj, a ubrzo nakon toga je počela i njihova romansa.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko je strastven bio njihov odnos i pun varnica, govori i činjenica da je Zola dva meseca nakon početka njihove veze zaprosio Miljanu. Međutim, po njihovom povratku u rijaliti, ovo dvoje bivših zadrugara otkrili su koliko su velike probleme imali u svojoj vezi u van kamera. Žestoki sukobi su se nastavili i u rijalitiju, a njihov raskid napravio je pravu buru.

Pročitajte još: SADA UŽIVA SA LUNOM ĐOGANI... Ovako je Marko Miljković živeo i zarađivao novac pre nego što je postao poznat! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Zola je otkrio da gaji simpatije prema Maji Marinković, koja je ostala veran prijatelj Miljani i nakon završetka rijalitija, pa je tako bila i na proslavi prvog rođendana njenog sina Željka, ali i pravila društvo pre emisije "Zadruga - Narod pita".

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Izgleda da je Zola brzo zaboravio svoju ljubav i bivšu verenicu Miljanu, kao i svoju simpatiju Maju, pa je tako svojom objavom na društvenoj mreži Instagram šokirao svoje fanove. Naime, di-džej je okačio stori u kome se misteriozna devojka i on nalaze u prisnom položaju, a on je ljubi u obraz. Ova slika zaintrigirala je narod, a svi misle da je ova crnka nova Zolina devojka.

Foto: Printscreen Instagram/zola_dj_

M.P.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Marinković

#Miljana Kulić

'