AKTUELNO

Nije mogla više da izdrži, pa progovorila o svemu!

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti voditelja Darko Tanasijević su bivši zadrugari Bora Santana i Jovana Tomić Matora. Njih dvoje će sa voditeljem razgovarati o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Matora je zbog svoje ljubavne priče sa Sanjom Stanković postala popularna, nakon što su javno progovorile o svojoj ljubavi koju su osetile jedna prema drugoj. Međutim, zbog količine ljubavi koju osećaju, dolazilo je nekoliko puta do žestokih rasprava, te se Jovana osvrnula na to.

Foto: TvPink Printscreen

Ja stvarno jesam ljubomorna. Nisam očekivala od nje tako, da sam ja bila u njenoj situaciji, ne znam, cela ta svađa mi je odvratna. U 'Zadruzi 1' smo imali gore svađe, ali ovaj put smo imale te dve svađe. Ja se sada kajem zbog toga - započela je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Nije me nikada koristila, ali bilo je trenutaka kada sam joj prebacivala da joj treba dečko i tako, jer kada uđeš u vezu sa devojkom koja je do skoro bila strejt, nije lako. U tim svađama ti je najlakše da prebaciš na taj način - dodala je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'