AKTUELNO

Popularni par još živi u stanu pevačicine majke Vesne Zmijanac.

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a komšije su ispričale da su njih dvoje divni i van kamera. Oni već tri godine žive u stanu pevačicine majke Vesne Zmijanac, a dva nova stana, koji su dobili pošto je prodat plac od investitra, izdaju.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

- Stalno ih srećem jer živim dva ulaza od njih. Relju pogotovo, stalno se šeta sa ćerkicom i često se igraju u obližnjem parku. Izgleda mi stvarno kao požrtvovan otac jer se baš vidi da uživa da provodi vreme sa mezimicom. Često kada izađu napolje, Relja je nosi na ramenima, a ona se samo smeje. Uvek je nešto zadirkuje, pa sa strane deluje da je mnogo srećna kada je sa tatom - rekla je devojka.

Foto: TvPink Printscreen

- Stan u kome žive je zapravo Vesnin, i oni su tu već tri godine. To što su kupili nove nekretnine je zapravo zato što je Nikolija dobila od svog oca zemljište kod Đeram pijace koje je prodala investitorima, a u zamenu za to je dobila dva stana u centru Beograda. Oni izdaju nova dva stana, a ostali su da žive u svom jer su navikli na njega - rekao je komšija koji nije hteo da otkriva svoj identitet i dodaje:

- Ma oni su super. Moja ćerka je, recimo, njihov fan i išla je nekoliko puta do njih sa drugaricama da traži autogram i uvek su je srdačno dočekali. Retko kada su tu, jer zbog posla uglavnom putuju, ali kad su u Beogradu, često ih vidimo kad izađu da se prošetaju sa ćerkicom - navodi komšinica i kaže da i Vesna ima običaj da često obilazi unuku i vodi je da joj kupi slatkiše.

Autor: Pink.rs

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

'