AKTUELNO

Prvo je izgubio mamu, a onda i drugu žensku osobu koja mu je bila najveća podrška.

Bivši zadrugar i jedan od voditelja radija ,,Amenzija" Borivoje Bora Satntana nakon odmora pravo je došao u redakciju portala Pink.rs kako bi nam prepričao sve doživljaje. Leto je proveo na Crnogorskom primorju u druženju sa svojim cimerima iz Bele kuće.

Ističe da se tokom odmora pomirio i izgladio odnose sa Banetom Čolakom, kao i da su dosta vremena proveli radno. Međutim, nakon lepih tema dotakli smo se i ona koja je izuzetno teška za Boru, a to je svakako bakina smrt.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Naime, Borina baka bila je njegova najveća podrška, te sa knedlom u grlu govori sada kako se oseća nakon toliko vreme i koliko mu nedostaje vreme koje je proveo sa njom.

Prešao sam u sobu gde je moja baka bila, vratio sam se u tu kuću. Imao sam potrebu, kada sam otišao na sahranu, nisam imao osećaj taj. Sad kad se setim svega, teško mi je kada je nema, jer smo u ovo vreme zajedno nazdravljali u lajvu. Otkad sam ušao u ''Zadrugu 2'', više je nisam video. Dok je bila zdrava, jednom nedeljno je obožavala da me okupa, da mi istrlja leđa, naravno ja sam bio u donjem vešu. Nedostaju mi te priče, bila mi je kao majka, ja sam majku izgubio pre osam godina - započeo je Bora.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Uvek srčana, ali pravična, baka Mica uvek je imala prave reči za svog unuka. Sada kada je više nema, kad god se seti svoje podrške Bora govori čega se seti.

Pomislim na to koliko je brinula o meni, da li mi treba novca, gledala je da prema meni bude, iako nas ima devetoro, što bolja. Ja sam ime dobio po njenom mužu. Bila je veseljak, volela je da ide po vašarima. Najteže mi je što nije dočekala da se oženim i dočeka unuka - govorio je Bora, pa se dotakao perioda nakon što se vratio u Belu kuću.
Jeste, bio sam drugačije, kao da se nešto nije dalo. Tad je bio i onaj konkurs za žene. Meni je Veliki šef izašao u susret kada mi je baka preminula, jer je ceo teret spao na mene, svi su bili u inostranstvu. Nekako kada sam se vratio, mislio sam da će se sve promeniti, ali dosta vremena mi je trebalo da se povratim. Do septembra mi je skoro trebalo da se oporavim malo. To su neki moji problemi u glavi, koje moram sam da raščistim - kaže Santana.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

U video-prilogu pogledajte celu Borinu potresnu ispovest.

O. B.

#Bora Santana

'