AKTUELNO

Imala je jasan stav po pitanju toga, pa nije krila kako se osećala.

U emisiji ,,Zadruga - narod pita" voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević ugostio je bivšu zadrugarku Ljubu Pantović. Naredni gledalac se uključio i pohvalio Ljubu, ali je imao jedno škakljivo pitanje za zadrugarku.

Poznato je već da je Aleksandra Subotić sa 16 godina ostala trudna, pa je Ljuba otvorila dušu i ispričala kako se osećala u tom trenutku.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je podnela to saznanje da je njena ćerka ostala trudna? - upitao je gledalac.
Pa znaš kako, to sam saznala kada sam dovežena iz Lisovića u studiju, nisam mogla ni da doživim. Posle sam se ja videla sa njom, popričala, rekla joj šta to menja u životu. U prvom momentu sam doživela kao negativno, jer je time rušila veći deo svojih snova, ali pošto sam videla da se odlučila na to, ja sam rekla šta da se radi, sad je tu beba, i nju svi volimo i prepametna je. Nijedan roditelj ne može da bude oduševljen da mlada ženska osoba ostaje trudna, jer je na prvom mestu škola - ispričala je zadrugarka, a potom je otkrila da li se nekada pokajala zbog takvog odnosa.

Foto: TvPink Printscreen

Ni zbog čega se ne kajem, jer da nije to bilo tako kako se desilo, možda ništa od ovoga ne bi bilo ovako. Mogu da kažem da mi je žao, kada sam je gledala kada je tužna, a morala sam da ćutim. Kad smo bile u svađi, ona se dosetila Švedske i preko njega došla do mene. Ona je shvatila, jer je bila prinuđena na to da proguta svoj ponos i njemu je morala da kaže onako kako jeste. Naučila je da mogu da nestanem i da to nije dobro, ni po nju, ni po mene - dodala je Ljuba.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu pogledajte kako se sve desilo.

O. B.

#Zadruga 2

'