AKTUELNO

Obrazovanje mu je na prvom mestu.

Unuk proslavljenog glumca Velimira Bate Živojinovića, koji nosi njegovo ime, nedavno je upisao prestižni univerzitet, zbog čega su presrećni svi u porodici. Batin unuk Velimir Živojinović primljen je na fakultet u Sorboni, i to na smer nauka i inženjerstvo. On, inače, već duže vreme živi u Parizu, a uprkos tome što su mnogi mislili da će krenuti dedinim stopama, on je odabrao drugačiji put.

- Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću - rekao je Velimirov otac, a Batin sin, Miljko.

View this post on Instagram

Moj mali unuk Velimir je porastao ❤

A post shared by Lula Zivojinovic (@lula.zivojinovic) on

Velimir je, inače, jedan od četvoro Batine unučadi, a slavni glumac je za života često isticao koliko je ponosan na njih.

- Srce mi je puno kad su moja deca oko mene. Ja sam tada srećan čovek. Zanimljivo je da kod svih svojih unuka osećam veliki dar za glumu. Do sada niko od njih nije pokušao da studira glumu, što ne znači da u budućnosti neće, ali i ako tako ne bude, nema veze, bitno je da su srećni - govorio je svojevremeno slavni glumac.

Pink.rs

#Velimir Bata Živojinović

'