AKTUELNO

Koja je najprivlačnija u kupaćem kostimu?

Zaslužene letnje odmore seksi zadrugarke najčešće provode na plažama, bez suvišnih krpica, a svoja izvajana tela često na putem svojih Instagram profila pokazuju mnogobrojnim obožavateljima.

Za vas smo izdvojili nekoliko najaktuelnijih i najatraktivnijih zadrugarki koje poslednjih dana mame muške poglede u minijaturnim bikinijima, a vi procenite koja zadrugarka najbolje izgleda u kupaćem kostimu:

Luna Đogani već uveliko sunča svoje izvajano telo na zasluženom odmoru u Egiptu, gde letuje sa svojm dečkom Markom Miljkovićem.

Aleksandra Subotić je nakon izlaska iz rijalitija smanjila grudi, ali to je ne sprečava da svojim isklesanim telom mami muške poglede.

View this post on Instagram

Gde ste? ;) Nema vas vise 👌🏼

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on

Stanija Dobrojević je samo nedelju dana nakon završetka rijalitija otputovala u Ameriku, ali tamo redovno pozira u bikiniiju. Kao i uvek do sad, do izražaja uglavnom dolazi njena izvajana guza, ali i golišave grudi.

View this post on Instagram

Set me free 🧜🏼‍♀️🕊🎶 #weekendvibes

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

Ljuba Pantović je takođe žarila i palila crnogorskim primorjem, s kog se nakratko vratila u srpsku prestonicu, a jutros je, posle emisije "Zadruga - Narod pita" u kojoj je gostovala, ponovo krenula put Crne Gore gde privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom u petoj deceniji.

Mina Vrbaški ne samo da uživa na promorju u minijatrnom bikiniju, već svoje izvajano telo sunča i na skupcenim jahtama.

Ana Korać još uvek nije stigla da ode na letovanje - kako je priznala, uskoro bi trebalo da otputuje na more sa svojim partnerom Davidom Dragojevićem, međutim poslednje dane u drugoj sezoni "Zadruge" iskoristila je da osunča svoje izvajano telo u pink kupaćem kostimu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Glasajte u anketi na OVOM LINKU!

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Ljuba Pantović

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

'