AKTUELNO

Uživa u ljubavi sa zadrugarkom, a planiraju i venčanje!

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović odlučila je da javnosti predstavi svog izabranika Mirka poznatijeg kroz učešće u rijalitiju ,,Zadruga 2“ kao ''Švedska''. Iako je pri stavu da se ne oglašava za medije, on je ipak ekskluzivno za Pink.rs progovorio o ljubavi sa bodibilderkom i o odnosu sa njenom ćerkom Aleksandrom i unukom Magdalenom.

Odmah na početku druženja sa Mirkom upitali smo ga zbog čega baš ,,Švedska“, te nam je on otkrio da nije želeo da se javno eksponira.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Da ne bi mnogi znali ko je i šta, zato smo se odlučili da govori: ''Pozdrav za Švedsku“ – započinje razgovor Mirko.

Tokom boravka u Beloj kući, Pantovićeva je pokazala jasan stav, ali i još bolju definiicju tela, kao i da su godine za nju samo broj. Sa Ljubinim izabranikom popričali smo i šta ga je privuklo kod nje.

Kao osoba me je privukla, ja nisam znao ni ko je, ni šta. Vremenom sam je upoznao kao osobu i dopala mi se – dodaje on.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ljuba nije želela da otkriva tačan broj godina otkad je u ljubavi sa svojim izabranikom, rekavši da će on da se izjasni ukoliko bude hteo, te nismo propustili priliku ni to da saznamo. Mirko govori da je u pitanju višegodišnja ljubav.

Mi smo došli u posed fotografije na kojoj se vide Mirkova istetovirana leđa, ali i Ljubina ruka na kojoj sija prsten. Bez uvijanja, Mirko priznaje da je to bio verenički prsten, pa govori da je pre više godina Ljubi poklonio svoj život tim nakitom.

U pitanju je verenički prsten, već duže vreme smo vereni, ali nismo pričali o tome u javnosti – kaže Mirko.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako ljuba iza sebe ima bogatu porodicu i to dve ćerke Goranu i Aleksandru Subotić, ali i unuku Magdalenu, upitali smo Mirka kakav odnos ima sa njima. Govori da im je odnos fenomenalan.

Ekstra nam je odnos, mala je super, obožavam malu i ona mene. Nismo se videli dugo vremena, ali se volimo, kao i sa Aleksandrom. Ja sam jedina osoba koju ona poštuje, nemamo zamerki - rekao je Mirko.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku pogledajte prvi intervju za medije Mirka, poznatijeg kao ''Švedska'', o kojem je Ljuba često govorila u rijalitiju ''Zadruga 2''.

O. B.

#Ljuba Pantović

#Zadruga 2

#Švedska

'