AKTUELNO

Otvoreno i iskreno!

Pobednica rijalitija ,,Zadruga 2" Luna Đogani uživa u čarima leta sa svojim dečkom Markom Miljkovićem u Egiptu, gde je rešila da napuni energiju za sve radne obaveze koje je čekaju po povratku. Međutim, Luna je rešila da otkrije sve o trudnoći o kojoj se spekuliše poslednjih dana.

Foto: Printscreen Instagram

Čula sam da mnogi pričaju loše o tome, ali meni takvi komentari ne  smetaju. Mlada sam, imam samo 23 godine i tražim se. Morala sam da eksperimentišem kako bih našla profesiju koja je za mene. Volim i dalje modu, ali shvatila sam da to ipak nije za mene. Tako da, za sve dušebrižnike, Luna više nije modna blogerka! Ta karijera je iza mene, ja sam sada pevačica i radim na tome. Muzika je moja teritorija - rekla je Đoganijeva.

Poznato je da Lunina majka, Anabela Atijas nije bila za to da se blogerka pomiri sa Miljkovićem, nakon njihove poslednje žestoke rasprave tokom superfinalne noći, a sada je Luna progovorila i o tome.

Foto: Printscreen Instagram

Na početku joj nije bilo pravo da se pomirim sa njim, ali kada sam joj objasnila koliko mi znači i kada se ona uverila da me on stvarno voli, prihvatila ga je. Mojoj mami je bitno da sam ja nasmejana i srećna, sve drugo nije bitno. Ona je samo realna. To je istina, neću sigurno da se udam za Marka. Imam 23 godine, ne padaju mi napamet takve ozbiljne stvari sada, niti bilo kakva svadba. Odlučili smo da ne planiramo ništa. Kako nam bude, biće. Samo želimo da budemo srećni i da što više uživamo - objasnila je Luna.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'