AKTUELNO

Iskreno o svemu.

Mira Banjac, legenda naše glumačke scene, dala je nedavno intervju za domaće medije u kom je otkrila detalje iz svog privatnog života za koje gotovo niko nije znao, ali se i prisetila stvari iz prošlosti.

PROČITAJTE: VLADA VUKSANOVIĆ VERIO ZGODNU LATINOAMERIKANKU! Godinama je važio za velikog zavodnika, a sada je maneken odlučio da stane na ludi kamen! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Glumica je ispričala zbog čega uvek korača podignute glave i ko joj je davao snagu kroz život.

Ljudi vam daju tu snagu. Treba negovati prijatelje. Prijateljstva su banka u koju ulažete i dobijete sa kamatama ako dobro uložite. Prijatelji su tu i u teškim trenucima, ako su pravi - ispričala je Mira, pa otkrila na šta je najponosnija u životu: Na svog sina Branu!

Diva glumačke scene, koja je rođena u mestu Erdavik u Vojvodini, osvrnula se i na život u prestonici naše zemlje, pa je otkrila šta joj je Beograd pružio, a šta oduzeo.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Doneo mi je karijeru, a oduzeo Novi Sad gde sam živela mirno, gde je grob moje majke, gde su moji stari prijatelji, ali sam to prevazišla. Dođete u novi grad gde treba da se naviknete i da prvo nađete sebe! Nije mi bilo tako teško jer sam došla u Atelje, gde su bili svi odlični glumci i odmah su me prihvatili! - rekla je Mira.

Mira se prisetila i prve simpatije i koliko je patila kada se on preselio u drugi grad.

To je bio jedan dečak iz Hrvatske, roditelji su mu imali neku fabriku. Bio je odličan đak, zato sam i počela da se družim sa njim. On je tako nekada nosio moju torbu do kuće, podelimo sendvič ili jabuku. Sećam se da smo se na jednoj proslavi svi rukovali i ljubili, a njegov pogled se zadržao malo duže na meni. I posle se preselio za Zagreb i ja sam patila, osećala sam prazninu! Dugo posle njega me ništa nije interesovalo! - otkrila je glumica.

Pink.rs

#Mira Banjac

'