AKTUELNO

Pevačica je uputila i javnu poruku Lepom Mići.

Zlata Đurković i Adam Đogani gostuju u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević spremio je zanimljiva i intrigantna pitanja za njih. Bivši zadrugari razgovaraju i sa širokim auditorijumom koji ima priliku da se uključi uživo u program.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako je blagonaklono komentarisala odnos između Suzane Perović i Mikija Đuričića, iako je osudila njegov fizički napad na pevačicu, a osudila žestoko Vladimira Tomovića koji je nasrnuo na Aleksandru Subotić, Darko je upitao Zlatu da mu objasni svoje razmišljanje.

Nasilje je jednako, bez obzira kolika je težina. Odgovor je jednostavan, na jedno gledam subjektivno, na drugo objektivno. On (Vladimir) je kao i Aleksandri, opsovao meni i decu i porodicu. Sa druge strane, imam Suzanu, sa kojom sam bilo više nego dobra, gde je Miki, čije sam mišljenje uvažavala, nikako nije isto. Za mene nije isto. Podjednako je u smislu da su i jedno i drugo nasilje, i jedno i drugo su užas. Ja sam sebična u mojoj analizi, ovde sam i ja bila uvređena. Ne mogu da ih analiziram na isti način, agresiju ne mogu da podnesem. Ali sa druge strane, sam sebična u ovom slučaju - ispričala je Zlata, pa otkrila da li je stupila u kontakt sa Tomovićem, za koga su mnogi smatrali da se sviđa pevačici.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam stupila u kontakt sa njim. To veče kada sam izašla je njemu preminuo otac. Tamo sam bila ogorčena zbog nekih stvari koje su se provlačile. Kad smo kod toga, da pozovemo gospodina Kurca (Lepog Miću), jedno popodne je bila neka emisija, kada je počelo to akcijanje, da naprave tu priču. Mića koji voli da pravi priče, je rekao Karađorđu da mi skrene pažnu vezano za Vladimira Tomovića, gde je Karađorđe ustao i lupio glupost. On mu nije znao ime. Kad se to zavozalo, to je bilo presmešno. Ja ću (Mići) oprostiti to zezanje, ali mu neću zaboraviti - dodala je pevačica.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Lepi Mića

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

#Vladimir Tomović

#Zlata Đurković

'