AKTUELNO

Pokušao je da sakrije, ali je istina isplivala na videlo.

Miljana Kulić je pre učešća u rijalitiju ''Zadruga'' bila poznata po tome što je uhodila pevače, a izgleda da ni Marko Marković nije bolji. Informacija koja je osvanula je da je pre ''Zadruge 2'' Marko u stopu pratio atraktivnu pevačicu Aleksandru Mladenović.

Foto: TvPink Printscreen

Marko se sprijateljio sa Aleksandrom, da bi zatim počeo da je muva, što mu je bila karta da upozna mnoge poznate ličnosti. Izvor blizak pevačici koji je upućen u sve što se dogodilo odlučio je da otkrije celu istinu.

Marko je na setu zaista u početku bio disciplinovan i krajnje profesionalan. Da je lep, to niko ne može da ospori, ali je i veoma isfoliran i nabeđen, pravi kompleksaš. Aleksandra to nije primećivala jer joj je bilo bitno samo da spot odrade kako treba. Međutim, nakon što se posao završio, Marko je počeo da muva Aleksandru - ispričao je dobro obavešten izvor i dodao:

Foto: Instagram

Želeo je da je prati na nastupima i na nekim proslavama ne bi li upoznao još neku javnu ličnost. Bukvalno je hteo da preko Mladenovićke i navodne veze sa njom izađe iz anonimnosti. Kada je Aleksandra to shvatila, odmah mu je stavila do znanja da nije u redu to što radi i da ne želi više da se viđaju - zaključuje izvor.

Da li će ova informacija poljuljati Stanijino mišljenje o momku Marku, ostaje da saznamo.

Pročitaj više: SKANDAL U HOTELU! Muškarac se pojavio na bazenu gde je bila Seka Aleksić, a onda je uradio nešto što je dovelo pevačicu DO LUDILA! Osula paljbu, gore društvene mreže!

Pink.rs

#Aleksandra Mladenović

#Stanija Dobrojević

'