AKTUELNO

Izmamili su uzdahe ženskog dela populacije.

Kao i svake godine, poznate ličnosti Srbije iskoristile su vrele letnje dane kako bi uhvatile malo predaha i otišle na more. Iako smo već navikli da viđamo letnje fotografije atraktivnih dama sa estrade, ovoga puta su se i muškarci potrudili da izmame uzdahe svojih pratioca.

Otkad se pojavio na javnoj sceni Srbije, popularni pevač Saša Kovačević pokupio je simpatije mnogih mladih devojaka svojim izgledom, a kako su godine prolazile, pevač je ulazio u srca mnogih žena. Opšte je poznata činjenica da talentovani pevač vredno radi na svom telu, a koliko mu se trud isplatio, pokazao je vrelom letnjom fotografijom koju je podelio sa fanovima kada je napunio 34 godine.

Foto: Printscreen Instagram/sashakovacevic

Mladi tata Relja Popović miljenik je ženskog dela publike još otkad je bio u popularnoj grupi "Elitni odredi", a iako je u srećnom braku sa pevačicom Nikolijom Jovanović, reper i dalje svojim izgledom mami uzdahe mnogih devojaka.

Foto: Printscreen Instagram/reljarelja

Pročitajte: PAPARACO: Trudna Seka se pojavila u restoranu u kojem se pre devet godina udala! Povela je njih dvojicu, a onda je na sto IZVADILA NEŠTO NEOBIČNO! (FOTO+VIDEO)

Pinkova zvezda Sloba Radanović neprestano radi na svom telu, a njegovi mišići mnoge dame dovode do ludila. Iako je u srećnoj vezi sa novom devojkom, mnoge pripadnice lepšeg pola i dalje padaju, kako na njegov glas, tako i na njegov izgled.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Voditelj televizije Pink i urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, pokupio je simpatije publike svojim šarmom i smislom za humor, a kako je nedavno počeo da trenira, kada je objavio svoje letnje fotografije mnoge dame su se oduševile. Nije ni čudo što je po izboru gledalaca jedne regionalne televizije proglašen za jednog od najpoželjnijih neženja na Balkanu.

Foto: Printscreen Instagram/darko.tanasijevic

Na popularnoj društvenoj mreži Instagram skinuli su se i pevači Haris Berković i Saša Kapor, koji je pored svog tela, pokazao i mnogobroje tetovaže po kojima je prepoznatljiv poslednjih nekoliko godina.

Foto: Printscreen Instagram/_harisberkovic

* Za najzgodnijeg poznatog frajera ovog leta, glasajte klikom OVDE

Foto: Printscreen Instagram/sasa_kapor_official

Pink.rs

#Darko Tanasijević

#Relja Popović

#Saša Kovačević

#Sloba Radanović

'