AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević ugostio je Baneta Čolaka, jednog od učesnika prve i druge sezone "Zadruge" koji svojim ponašanjem nije ostavio ravnodušnim milionski auditorijum.

U program se tokom večeri uključila jedna gledateljka koju je zanimalo kako Bane gleda na vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića koju su otpočeli u rijalitiju, a nastavila se i napolju. Osim toga, gledateljka je istakla da zamera Čolaku zbog "veštačkih suza" i njegovog ponašanja prema Zerini Hećo, na šta je on već imao spreman odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam koga sam ugrozio tim veštačkim suzama, osim što sam sebe ukanalio. U tim momentima kada sam to radio, ja nisam mogao da verujem da je to osoba sa kojom sam ja u vezi. Sve što sam radio, radio sam zbog ljubavi, zbog neuzvraćene ljubavi. Kada je ona ispala, ja mislim da su kući bili i trubači. Kod mene se slavilo kad je ona ispala. Oni su organizovali jednu veliku gozbu. Oni su shvatili da sam ja doživeo reinkarnaciju kada je ona ispala - pričao je Čolak, a onda se osvrnuo na vezu Lune i Marka.

Foto: TvPink Printscreen

Šta Bane misli o Marku i Luni jer su oni moji ljubimci? - glasilo je pitanje gledateljke za Čolaka.
Što se tiče Lune, ja sam nju gotivio u "Zadruzi 1", poznajem njene roditelje. U svim situacijama ja sam bio uz nju, ona je bila sa oženjenim muškarcem. Ja sam podržavao tu njenu ljubav. Do zadnjeg dana sam bio uz nju. Kad smo ušli u "Zadrugu 2", ona je stala na žensku stranu, nije bila uz mene, okrenula mi je leđa. Ona je kasnije shvatila da je pogrešila i uputila mi iskreno izvinjenje. Što se tiče njene veze sa Markom, ja na početku nisam bio za to. Iskreno, mislio sam da je to Markova igra, ali to moje mišljenje je palo u vodu kada su izašli napolje i pomirili se i po tome se vidi da je to prava ljubav. Ja im želim svu sreću i mislim da je Marko pravi muškarac za Lunu - odgovorio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: UZNEMIRAVAO ME JE, NIJE MOGAO DA PRIHVATI DA SAM GA ODBILA: Maja progovorila o fudbaleru koji ju je ZAPROSIO, Taki je morao da REAGUJE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Bane Čolak

#Luna Đogani

'