AKTUELNO

Otkrio je šta mu se dopada kod Marinkovićeve, ali i šta ga je nerviralo kod nje.

Bane Čolak je večerašnji gost u emisiji "Zadruga - narod pita" kod urednika portala Pink.rs i voditelja Darko Tanasijevića. Užičanin je sa voditeljem pričao o svim aktuelnostima i svemu onome što se izdešavalo u njegovom privatnom životu nakon "Zadruge".

Čolak je tokom gostovanja istakao da smatra da Maja Marinković ne zaslužuje visoko peto mesto i da postoje drugi zadrugari koje su trebali da se nađu na tom mestu, a potom osuo paljbu po bivšoj cimerki.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Ja ne znam po čemu je to Maja bila kvalitetnija od mene, Bore, Mine. Ja kad sam video da je Maja peta, ja sam sedeo kući i krstio se. Napadanje Lune i ta šerpa, to njeno napucavanje na žurkama, eto to je radila u "Zadruzi" - pričao je Bane, a onda je otkrio šta mu se to dopalo kod Maje.

Foto: Pink.rs.

Kod Maje su mi se dopale grudi i noge. Ja volim silikone, njeni silikoni su lepo urađeni. Ima lep nos. Smatram da je Nadežda zaslužila to šesto mesto. Nadežda zauzima posebno mesto u mom srcu. Ona jeste radila neke gluposti, ali ona je najiskrenija osoba. Što se tiče Maje, ja ne znam čime je ona zaslužila peto mesto. Ako devojka treba da ugradi silikone, da vređa Lunu, da posle tri dana veze spava sa dečkom pred kamerama, pa da se loži na Marka Markovića i posle popije korpu... Da ona bude peto mesto, meni je to katastrofa - nastavljao je Čolak.

Pročitajte još: NIKAD VRELIJE FOTKE! Najpopularnija učesnica 'Zadruge 2' pokazala OBLINE, FANOVI U TRANSU! Da li znate čija je ovo guza? (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Bane Čolak

'