AKTUELNO

Neće joj biti prijatno.

Voditelj Darko Tanasijević je u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" ugostio Baneta Čolaka koji je spreman da odgovori na sva pitanja koja milionski auditorijum ima za njega.

Kao što je poznato, Bane i Marijana Zonjić su tokom takmičenja u "Zadruzi 2" bili u zategnutom odnosu i to zbog toga što je Užičanin izjavio da su njih dvoje bili zajedno i da ga ona nije dobro "oralno zadovoljila".

Foto: TvPink Printscreen

Ja se njoj jesam izvinio, bilo je ružno to što sam rekao. Rekao sam da ona ne radi nešto dobro u krevetu. Marijana oralno dobro ne zadovoljava. Ja sam joj rekao "Izvini" nakon što sam je uvredio u "Zadruzi". Ja sam do zadnjeg dana stajao iza reči da smo mi bili zajedno i da je bilo nedžentlmenski da to kažem, to stoji, ali sam morao jer me je izvela iz takta. Mi smo bili prijatelji sa beneficijama, viđali smo se. Ona je to priznala i Bori, pa posle demantovala. Mi smo nastupali zajedno u Makedoniji, imamo slike sa tog nastupa. Marijana i ja smo se skontali. Dok smo se spremali za nastup, došlo je do razmena nežnosti i u tom momentu je ušao Gagi i rekao nam da požurimo i onda je zatvorio vrata i rekao nam da se zaključamo - otkrio je Bane sve o odnosu sa Marijanom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KAO BOMBA ODJEKNULA JE VEST DA JE MILJANA PRIJAVILA OCA SINIŠU ZA ZLOSTAVLJANJE, a evo šta je Kulić uradio kad smo ga pozvali i pitali o DRAMI u porodičnom domu! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Bane Čolak

#Marijana Zonjić

'