AKTUELNO

Još ne mogu da se pomire sa činjenicom na njihovog kuma više nema.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj pre pola godine, kada je na automobil u kom se nalazio pevač pod velikom brzinom naleteo vozač drugog automobila, Turčin Alsin Levent.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Šabanova porodica danas se okupila na Novom groblju u Beogradu kako bi svom suprugu, ocu i dedi odali pomen.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE: ISKALIO JE BES NA MENI! Nakon velike drame kod Kulića, Miljana se oglasila za Pink.rs i ISPRIČALA ŠTA SE STVARNO DOGODILO! Evo kakva je sada situacija u njihovom domu! (FOTO)

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Menju prvima na groblje je stigla Šabanova ćerka Sanela, sa suprugom Zoranom Batom Mirkovićem. Zoran je Saneli bio najveća podrška u teškim trenucima.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Nekoliko minuta nakon Sanelinog i Batinog dolaska, pojavili su se Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik. Poznati par držao se za ruke, dok je harmonikaš nosio cveće.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Zorica i Kemiš teško su podneli pevačevu smrt, a godinama su bili bliski prijatelji zbog čega su odlučili i da se okume. Zorica i Kemiš po dolasku na Novo groblje sa suzama u očima pozdravili su se sa Šaulićima, koje su čvrsto grlili, a zatim su spustili cveće na Šabanov grob.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Pogledajte video:

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'