AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Vladimira Tomovića, bivšeg sportistu, koji se proslavio učešćem u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Naredni gledalac koji se uključio u program želeo je da čuje Tomovićevo mišljenje o vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića, o Davidu Dragojeviću, ali i o Kristijanu Goluboviću.

Ne znam što bih ja odgovarao o Luni i Marku, oni mene u životu nisu komentarisali. Imam ja svoj stav o njima kao paru, kao i o njima pojedinačno, ali oni mene nisu komentarisali. "Zadrugu 1" nisam pratio ne znam šta su tamo radili. Ono što je Luna uradila u "Zadruzi 1" to je katastrofa, bila je sa čovekom koji je oženjen. Ako sudim o njoj po "Zadruzi 2", ona se pokazivala kao neko ko je za Slobom lud dok sam ja bio unutra. Mene samo zanima kako je ona bila za Slobom luda, a ispostovilo se da je napolju bila sa Gastozom, to mi je jasno. Nije bila najgora u "Zadruzi 2", mislim samo da je bila pogubljena. Ali ove priče koje se vezuju za nju nisu dobre. Možda je dobra, možda nije, nije na meni da sudim. Ona je bila sva pogubljeno, kao nesrećno pile, tražila se u svemu tome, vukla je velike repove prošlosti, kao ja sada. Mislim da je između Lune i Marka svađa pred finale napravljena namerno - naveo je Vladimir, a zatim prokomentarisao Davida:

Foto: TvPink Printscreen

David mi je pretio, skakao, da će da napravi šou, ja se zahvaljujem obezbeđenju koje me je spasilo od Davida, evakuisan sam na vreme. Ne plašim se nikoga, pa ni Davida. On je o meni posle pričao sve lepo - istakao je Tomović.

Za sam kraj on se dotakao i Kristijana Golubovića, sa kojim je ranije imao mnogo sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAVRŠILA U ZAVOJIMA! Ljuba Pantović PALA SA BALKONA?! Fanovi zabrinuti za nju! (FOTO)

Kristijan je mene ničim izazvan provocirao, ja sam mu samo vratio, on mene ne dira, ja njega ne diram. Ja se neću povući kad je istina u pitanju. Ne stidim se ničega, mogu da dobijem batine, ali ću iza svojih stavova uvek da stojim - zaključio je Vladimir.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Vladimir Tomović

#Zadruga 2

'