AKTUELNO

Ne kaje se ni zbog čega!

Kao i mnogobrojne njene kolege, i pevačica Indira Aradinović Indi ovog leta vredno nastupa širom zemlje i regiona, a kako priznaje, obožava ovo godišnje doba.

Evo nalazimo se u kafani, puni dobre energije! Malo sam drugačija nego do sada, a zašto? Zato što me dugo nije bilo u Beogradu (smeh). Ja volim da radim, pogotovo leti, zato što je tada naša sezona - ističe na početku razgovora Indi.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pre nekoliko dana u javnost je procurio snimak sa jednog veselja na kom je Indi pevala, kada je nepoznati momak stao pored nje, izvadio pištolj i počeo da puca. Pevačica je pobegla glavom bez obzira, a za portal Pink.rs je ispričala šta se desilo. Ovom prilikom se prisetila svega i otkrila koliko je zapravo težak život pevačice.

Generalno, posao jednog pevača ili pevačice je glava u torbi svakodnevno. Dakle, putovanja i kada odete na put, pitanje je da li ćete se vratiti. Sada, to malo zvuči bombastično, ali u ovom slučaju nije bilo ništa strašno, na svu sreću sve je dobro prošlo. U pitanju su bili lažni meci, iz lažnog oružja se pucalo tu gde sam ja pevala. Naravno, moja lična priroda je bila da se ja odbranim i pobegnem, prosto adrenalin je proradio i svako normalan bi se sakrio od vatrenog oružja i pomerio, što sam ja uradila u tom slučaju. Svuda u tim predelima Crne Gore i Raške ovde u Srbiji to je poznato da svi pucaju, ali to se dešava i malo bliže Beogradu. Najvažnije je da je to bila lažna vatra, lažna uzbuna, ali kao i da su hteli malo da me iznenade na neki način, da me impresioniraju, no nije im baš pošlo za rukom, ali bitno da je sve na kraju ispalo smešno - rekla je Indi kroz smeh.

Njena poslednja pesma "Plata o plomo" je zaživela kod publike, iako je u nešto drugačijem stilu, ali Indi je priznala da se zbog svoje publike vraća korenima.

Ja sam neko ko je pre trinaest godina krenula stopama r'n'b-a i nekog modernog stila muzike. "Bato bre" je definitivno obeležio moju karijeru kada je u pitanju truba i folk, tako da su me tu nekako zapečatirali i zavoleli. Ja ništa novo nisam donela, samo sam potvrdila da ja mogu da šaram muzički. "Na rate", "Bela haljina", "Pipni mi ruke", "Ekspresno" duet sa Bojanom Bjelićem, "Savršeno pogrešno", "Relativno" je jako veliki hit, čujem i vidim i dan danas po pregledima da je jako slušana pesma, s obzirom da je to stara neka priča moja, tako da se radujem novim pesmama. Spremam nešto novo, doduše ja tu pesmu najavljujem godinu dana unazad. U pitanju je pesma koja nosi naziv "Momak Loš". To je za ljubitelje one moje folk muzike, pa opet posle toga idemo još jedno iznenađenje i tako, biće svega tu, nema stajanja - kaže Indi.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Indi je progovorila o teškim situacijama sa kojima se susrela tokom svoje karijere.

Pa nemam puno prava da biram šta bi bilo, kad bi bilo. Jednostavno živim u sadašnjem vremenu i to je najzdraviji način življenja, ne unazad jer je to gubljenje vremena i nema neku suštinu. A u budućnosti šta bih volela? Volela bih da zaista imam još par hitova, onako istinski od srca, jer ja volim ovaj posao i dok sam mlada i dok me drži moja mladost i lepota da ispoštujem sebe i svoju publiku i moje vreme koje meni pripada. Mislim da kad mi je nešto pripadalo, to mi je bilo oduzeto na jedan surov način. Ja sam neko ko je surovo, najsurovije prošla neki linč medija. Svi znamo o čemu pričam i o čemu se radi, doduše tu je bilo i malo mojih grešaka iz mladosti i nepromišljenosti. Mislim da sam ja neko kome se nije praštalo i mislim da sam osoba kojoj, šta god da uradi, uvek se zameri, tako da imam neko karmu te vrste. Ali dobro sam, što te ne ubije, to je ojača - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Indi.

Autor: D. Cakić

#Indira Aradinović Indi

'