AKTUELNO

Presrećna je zbog ovoga!

Ana Korać i dalje uživa u vezi sa Davidom Dragojevićem, koju su započeli pred kamerama "Zadruge 2" kada je on prevario svoju tadašnju verenicu Aleksandru Subotić upravo sa Koraćevom.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Ova bivša zadrugarka snimala je spot tokom jučerašnjeg dana zajedno sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem i Lazarom Jeremićem, sa kojim su ostali u prijateljskim odnosima nakon izlaska sa imanja.

PROČITAJTE: SPEKULISALO SE DA JE ZALJUBLJEN U NJEGA, a sada su David i Lazar uhvaćeni SAMI I GOLIŠAVI, evo i gde! (FOTO+VIDEO)

Foto: Pink.rs/D.Božović

Pred našim kamerama David Dragojević nije želeo da otkrije da li će oženiti Anu, dok je Koraćeva rešila da progovori o prinovi, nakon mnogobrojnih priča koje su je pratile da je u drugom stanju.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Kupovali smo odelce skoro, jer je moj brat dobio sina. Pripremam se, uskoro ću dobiti ćerkicu. Dobiću pomeranca, devojčicu, tako da jedva čekam da stigne - rekla je Ana.

PROČITAJTE: SPREMAN DA OBELODANI SVE PIKANTERIJE IZ ŽIVOTA BIVŠIH CIMERA! On večeras stiže u emisiju 'Zadruga - narod pita', goreće studio! (FOTO)

Pink.rs

#Ana Korać

'