AKTUELNO

Iskreno je pričala o svemu!

Pinkova Zvezda Nadežda Biljić ove noći je specijalni gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a voditelj Milan Milošević je kao domaćin odmah počeo sa vrućim pitanjima o svemu što je danima izazivalo veliku buru u javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je još jednom potvrdila da je tužbu protiv Mikija Đuričića pokrenula, a nije sakrila zgroženost zbog Suzane Perović koja je pogazila svoje reči i nastavila vezu sa njim.

Tužbe su podnete, ali se nismo čuli kada sam izašla iz Zadruge. Čak sam čula da je davao izjave kako sam ja njega prva udarila. Mi smo se čuli pre Zadruge. Što se tiče Suzane, ona je rekla da će ga tužiti, a sada je drugačija situacija ja mislim. Neću da se mešam u to, to je moja prošlost - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Biljićeva je ipak uživala pričajući o svom dečku Tomi Paniću sa kojim trenutno uživa u vezi, pa je otkrila i šta se to promenilo u njihovom odnosu.

Svi mi govore da smo Toma i ja jedno za drugo. Ja sam stvarno srećna, kad žena ima pravog muškarca pored sebe, to je dovoljno. Danas mi je Toma rekao da skratim jezik i da ne pričam o svemu. Promenilo se to da smo konačno ostali sami i da smo imali priliku da se okrenemo jedno ka drugom. Sami sebi smo priznali emocije koje imamo, dokle će to da traje ne znam. Lepo nam je, tu smo gde smo, zajedno smo. Ima on zamerki, svaki bi muškarac imao. To je sve bezazleno, ja opet kažem... Ja sam jako srećna, emotivno sam ispunjena, jer pored sebe imam pravog muškarca koji razume mene i koji se zaista trudi. Vidi se da mu je stalo i to je meni sasvim dovoljno i sve što mogu da kažem je da nam je lepo - tvrdila je Nadežda.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'