AKTUELNO

Nije mogla da sakrije ovo!

Pinkova zvezda Nadežda Biljić zaintrigirala je javnost svojim izlaganjem u večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem otkrila je nove detalje o svom životu.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan od gledalaca imao je mogućnost da se uključi uživo u program i postavi Nadeždi pitanje, ali joj je žestoko zamerio zbog činjenice da ona zapravo izdržava Tomu Panića i pomaže mu finansijski, iako su svi svesni da se prema njoj u Zadruzi 2 nije poneo kao pravi muškarac.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je bio muškarac prema meni, ali to je bila laž, svi znaju kako se to završilo kad sam izašla iz Zadruge. Poneo se nimalo džentlmenski kad su se kamere ugasile. Toma nije ispao muškarac prema meni u Zadruzi, ali sada i te kako jeste. Ja ne spuštam sebe niti dižem njega, samo kažem kako jeste. Iznenađena sam time, jer sam upoznala njegovu drugu stranu. On jeste moj gost kao momak kod mene, zašto bi spavao u hotelu? Ja nemam pravo ništa da mu branim, on ima svoje društvo i svoj novac, posao. Ja nikoga ne izdržavam, to da se razumemo - ispričala je Nadežda.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'