AKTUELNO

Bez dlake na jeziku

Gost voditelja Milana Miloševića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" je Nadežda Biljić, koja odgovara na njegova intrigantna pitanja, ali i na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Nadežda je progovorila i o Aleksandri Subotić, Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

Čula sam se Anom nešto malo, rekla sam da nemam ništa protiv njihove veze. Jedino što zameram Davidu je što nije rekao Aleksandri da više nema emocija. David je uvek bio uz mene, mogla sam da se oslonim na njega. Anči je bila korektna, ali Aleksandra mi je prirasla srcu, drago mi je da je našla svoju sreću - ispričala je Nadežda.

Foto: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

Pročitajte: LUNA IMA KOMPLEKS OD KRISTINE, DA NIJE POBEDILA DOŽIVELA BI FRAS! Nadežda bez dlake na jeziku progovorila o pevačkoj karijeri Đoganijeve! ŠOK! (VIDEO)

Nadežda je otkrila i svoje mišljenje o sukobu između Ane i Lepog Miće.

Nije Mića osporavao njihovu vezu, on je osporavao Anin postupak. U suštini, svako može da ustane i to da kaže, on (David) kao muškarac treba da ustane i kaže da ima devojku. Mića jeste u pravu za mnoge stvari, ali nema lep pristup. To što se dešava između Ane i Miće je njihova stvar - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda je otkrila i da je u dobrim odnosima sa Zoricom Marković, a zatim ponovo progovorila o muzičkoj karijeri Lune Đogani, za koju je rekla da treba da bude samo pojava na bini.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Nadežda Biljić

'