AKTUELNO

Iskreno i otvoreno.

Mladi pevač Ljuba Perućica ovih dana vredno radi na promociji svoje nove pesme, a kako je napravio pauzu od skoro godinu dana, njegova publika je na ovo jedva čekala.

Pravio sam malo dužu pauzu, zato što sam za to vreme prikupljao pesme i to se malo izjalovilo zato što sam čekao pravi trenutak. Snimali smo odjednom dva spota za dve pesme. Mogu da kažem da je snimanje proteklo u pravom letnjem duhu, kao da smo bili na odmoru, a mislim da smo to preneli i na finalni proizvod. Ispalo je stvarno super i super su komentari, tako da sam je zadovoljan - rekao je Ljuba na početku razgovora za naš portal.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pevač je na snmanju bio okružen lepim devojkama, a iako bi mnogi pomislili da će njegova verenica biti ljubomorna, istina je da mu je ona to i predložila.

Ona me potpuno razume i zna da je to posao i zna da u svakom mom spotu treba da izlgedam lepo, ali da imam lepe devojke iza sebe, čak mi i ona pomaže u svemu tome - kaže Ljuba.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Dobro je poznato da Ljuba uživa u ljubavi sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, koju je pre nekoliko meseci verio. Pevač priznaje da je nabacio koji kilogram viška jer se njegova izabranica dobro snalazi u kuhinji.

Ja sam ranije, dok sam živeo sam, imao običaj da kuvam i spremam nešto, pogotovo kad mi dođe društvo i ugostim ljude. Vremenom, kako smo počeli da živimo zajedno, ona me je razmazila totalno, to moram da priznam i ona je odlična kuvarica, stvarno sprema fantastično i ukusno, pa sam zato nabacio i koje kilo - rekao nam je Ljuba kroz smeh.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Ljubom.

Autor: D. Cakić

#Ljuba Perućica

#Ljubomir Perućica

'