AKTUELNO

Bila je uvek tu za nju u teškim trenucima, ali drugarstvo ipak nije opstalo posle napuštanja rijalitija.

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić tokom takmičenja u ,,Zadruzi 2" sprijateljila se sa Stanijom Dobrojević. Zonjićeva je tokom boravka u Beloj kući imala veliki problem sa Stanijom nakon što je Dobrojevićeva stupila u vezi sa manekenom Markom Markovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što ju je još više povredilo jeste čestitka za rođendan, koju nije ni dobila lično od Stanije, već preko njene drugarice Tamare.

Zbog svega toga, upitali smo Marijanu da li se čula sa Stanijom i da li su nastavile prijateljstvo koje su započele pred kamerama "Zadruge 2".

Nismo se čule uopšte, pretpostavljam da je to zbog Marka Markovića jer on i ja nismo u najsjajnijim odnosima, ne vidim drugi razlog... I baš mi je krivo zbog toga, jer sam ja tu curu zaista zavolela...7 meseci smo bile 24 sata zajedno i delile smo tajne, hranu, garderobu... Ne možeš da ne zavoliš nekoga posebno u tim okolnostima kao što je rijaliti, gde nemaš nikog svog, ona je za mene bila skoro kao starija sestra, tako sam je posmatrala. I sad ništa od toga... A razlog je? Nemam pojma - ispričala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Komunikaciju su vodile preko Tamare, tvrdi Zonjićeva, a ono što ju je najviše zabolelo jeste to što su joj svi pričali da će je Stanija ,,otkačiti" nakon izlaska, ali ona nije verovala u to.

Što je najgore od svega ništa nismo slale jedna drugoj.  Jeste njena drugarica Tamara kad mi je bio rođendan čestitala u Stanijino ime i to je to. Ne osećam potrebu da se javim, jer mislim da ovaj put ona treba da uradi to ako smatra da smo prijateljice, kao što ja mislim. A svi su mi rekli da će tako biti, a ja im nisam verovala - dodala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Marijana je u emisiji "Zadruga - Narod pita" kada je gostovala sa Majom Marinković, Stanijom i Markom poručila da jedva čeka da se Dobrojevićeva vrati iz Amerike kako bi joj ponovo bila broj jedan, ali izgleda da joj se ta želja neće ostvariti.

O. B.

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'