AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Luna Đogani večeras gostuje u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića, a tokom emisije i gledaoci imaju priliku da postave pitanja pobednici druge sezone "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije Luna je pričala o svojoj prvoj pesmi "Deveti krug", a zatim je komentarisala i preglede koje ima trenutno na Jutjubu. U nastavku Đoganijeva je rekla i da nema problem da zapeva pesmu svoje ljute suparnica Kristine Kije Kockar na svojim budućim nastupima, kao ni numere bivšeg momka Slobodana Radanovića i nekadašnje drugarice Anastasije Ražnatović.

Meni moj saradnik u svakom trenutku javlja kako idu pregledi. Ja sam dobila pre sat vremena poruka da je kod njega dva i po miliona, a da je na Jutjubu manje. Meni je danas u pet bilo dva miliona, a na Jutjubu je bilo u osam večeras. Kasni na Jutjubu - rekla je Luna, a zatim otkrila da li će pevati Kijine pesme:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: GLEDALA SAM KAKO MUŠKARAC MALTRETIRA ŽENU U MOJOJ PORODICI! Luna sa knedlom u grlu pričala o NASILJU, pa otkrila šta misli o Tominom ZVERSKOM ČINU prema Nadeždi! (VIDEO)

Nikakav problem. Nebitno da li je ona ili bilo ko drugi. Uvek poštujem svačiji uspeh i nemam nikakav problem da otpevam njenu ili pesmu osobe sa kojom nisam u dobrim odnosima. Ja pevam njenu pesmu. Ja nisam sa njom u kontaktu. Ja pevam ono što publika voli, a znam da publika voli njene pesme. To me stalno pitaju, pitaju me i za Slobu i za Kiju i za Anastasiju. Ja sam veliki profesionalac, ili je crno ili belo. Kada nešto radim to je profi. Pitali su me i da li bih bila u žiriju sa njima, naravno. Ja sam jedinka za sebe, to što imam veze sa njima i uvek ću imati veze sa njima, to je drugo. Nisam sujetna i nisam zavidna. Ova poslednja joj je ful. Meni je moj dečko najzlatniji - rekla je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Luna Đogani

'