AKTUELNO

Janjuš je svojim objavama napravio pravu pometnju.

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2", gost je voditelja Milana Miloševića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" i sa njim razgovara o svim aktuelnostima iz svog života, ali i odgovara na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Gledateljka koja se uključila uživo u program poručila je Luni da joj određeni bivši zadrugari nisu pravi prijatelji, a Đoganijeva je objasnila sa kime od njih je u dobrim odnosima.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Sa Anom i Davidom sam u dobrim odnosima. Sretnemo se nekada. Nemam ništa protiv njih dvoje, oni su ostali tu za mene. Sa Savom sam ostala dobra, sa Jelenom Krunić. Tako da, o njima ne mogu da kažem ništa loše. Lazar nije moj prijatelj, jeste neka podrška kada objavi nešto, hvala mu na tome. Za Minu, ne čujemo se toliko, podelila je pesmu, hvala joj. Ne moramo mi da se družimo, ali mi znači kada imam podršku. Ne moramo da se volimo i družimo, ali smo ipak tu jedni za druge. Hvala svima, i Bane, Bora, Andrijana - ispričala je Luna.

Marko Janjušević Janjuš nekoliko puta je potkačio Lunu svojim objavama na Instagramu, a Đoganijeva je otkrila da se čula sa njim i da je sve raščistila.

Foto: TvPink Printscreen

Čuli smo se danas, ja njega ne pratim, videla sam na portalu Pink.rs. On se tako šali, hteo je da mi poruči da mi se ljudi šlihtaju, a govore mi iza leđa, a on suprotno. Skontala sam njegov fazon, ne zameram mu, ako je hteo da se našali, okej - odgovorila je Đoganijeva.

Foto: Pink.rs

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Janjušević

'