AKTUELNO

Još ne želi da se upusti u novu romansu.

Dragana Mitar je večeras u emisiji "Zadruga - narod pita" kod voditelja Ognjena Nestorovića pričala o teškom razvodu kroz koji prolazi, ali se dotakla i malo lepših tema.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Ona je nedavno bila na odmoru, sa svojom bivšom cimerkom Oljom Bajrami, pa je sada priznala da li je na letovanju bilo i udvarača.

Išle smo na te malo mirnije plaže, ja volim kad sam na moru da se odmorim, nisam došla da bih tražila frajera. Ne tražim ljubav. Ja uopšte nisam spremna za novu ljubav. Proces razvoda je započeo. Ljbav je prestala. Udvarača je bilo, kažu da sam smršala, trudim se. Toliko su me grdili oko kilaža. Skinula sam nekih 11 kilograma. Ne stižem da jedem, trčim za Joletom, to je trubo tempo. Nisam stala od "Zadruge", to mi je odličan trening. Čim sam teret taj izbacila osećam se bolje i izgledam bolje. Stižu porukice na Instagramu, ali nema ništa. Ako me neko uslika sa nekim reći će ovo je novi frajer. Kad budem imala dečka, ja ću ga predstaviti i reći. Ne volim da me povezuju, jer nemam muškarca, ovo je status koji mi prija. Ovo je prvi put da sam sa drugaricom na moru - navela je bivša zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽESTOKO SE POSVAĐALI? Luna ispričala detalje rasprave sa Markom, a onda je otkrila u kakvim su odnosima Gagi i Miljković! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragana Mitar

'