AKTUELNO

Petnaest godina posle prvog filma, drugi deo nastavlja tim stopama i obara sve rekorde gledanosti.

Da je drugi deo filma "Zona Zamfirova", pod nazivom "Vrati se, Zone", podjednako popularan kao i prvi, pokazuju i statistike iz bioskopa širom zemlje, ali i inostranstva.

Foto: Promo

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Naime, drugi deo kultnog filma, čiji je koproducent upravo Pink Media Grupa, proteklog vikenda dobio je i svog stohiljaditog gledaoca, a krajnji rezultat je fascinantan - za 12 dana, koliko se prikazuje, film je pogledalo 120.000 gledalaca.

Proteklog vikenda, u prepunoj sali Sportsko-kulturnog centra u Obrenovcu, najviše sreće da bude stohiljaditi, jubilarni, imao je trinaestogodišnji učeniik Lazar Vlajković, kome su članovi ekipe filma uručili nagradni vaučer i omogućili druženje sa glumačkom i autorskom ekipom filma.

Foto: Promo

I 15 godina nakon ekranizacije ljubavne priče Stevana Sremca o Zoni i Manetu, film "Vrati se, Zone" nastavlja tim putem i obara sve rekorde gledanosti.

Foto: Promo

Ovoga puta priča, prema scenariju Ivane i Miroslava Mitića, prati život u braku čuvenog para, dve godine nakon venčanja.

Likove lepe Zone i Maneta dočarali su Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, koji su već postali omiljeni par kod publike.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Foto: Promo

Film nastavlja da niže premijere u gradovima širom zemlje, a već ovog vikenda Beograđani će moći da uživaju u druženju sa akterima filma u nekom od bioskopa.

Autor: M. Đurović

#Brankica Sebastijanović

#Milan Vasić

#Zona Zamfirova

'