AKTUELNO

Dragojević će mu zbog ovoga zameriti?

U večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - narod pita" gost voditelja Milana Miloševića je bivši zadrugar Lazar Jeremić, koji će pričati o svim situacijama kroz koje je prošao nakon izlaska iz Bele kuće, ali će odgovoriti i na sva pitanja gledalaca, koji se večeras uključuju uživo u program.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je na samom početku pitao Lazara da li bi sada, da može, nešto promenio.

Promenio bih sve, ne sve ali mnogo toga. U prijateljstvu ne bih, možda neke stvari, a u ljubavi bi i te kako promenio. Obratio bih više pažnje na sebe. Što više gledate sebe bolje ćete proći, bolje je za vas - rekao je Jeremić.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Lazar je otkrio da se druži sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem i dalje, ali da to nije tako intenzivno kao u Beloj kući.

Mi se i danas čujemo, u poslednje vreme baš često. Oni su jutros stigli na more, uživaju u ljubavi. Nisu u Crnoj Gori. Viđamo se, ali definitivno nije kao u "Zadruzi". Posvetili smo se svojim obavezama. U poslednje vreme smo jesmo često čuli, trebalo je zajedno i da idemo na more - rekao je Jeremić, a onda otkrio zašto ipak nisu zajedno otišli na more.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

PROČITAJTE JOŠ: DOK TI UŽIVAŠ U SPA CENTRU, JA PLAČEM KAO KIŠA... Nadežda i dalje neutešna nakon što je Panić nasrnuo na nju, a evo šta je OBEĆALA svojim fanovima! (FOTO)

Oni nisu znali gde će, imali su mnogo poziva da reklamiraju agencije. Oni su odlučili da sami odaberu. Ja sam nešto počeo da radim i nisam se uklopio u taj njihov termin. Oni su otišli, a ja ću možda da im se priključim. Oni će da se jave za par dana jer David sprema jedno veliko iznenađenje Ani - otkrio je Jeremić, a da li će David veriti svoju devojku ili je u pitanju nešto drugo Lazar nije želeo da otkriva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Lazar Jeremić Jera

'