AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Bivši učesnik ''Zadruge 2'', Lazar Jeremić i ove noći je specijalan gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a voditelj Milan Milošević je na samom početku počeo sa intrigantnim pitanjima o kojima niko do sada nije govorio.

Foto: TvPink Printscreen

Svima je poznato da je u rijalitiju ostvario vezu sa Natašom Moskvom, a kada je otputovao u Hrvatsku, propustio je priliku da je vidi, a objasnio i zašto.

Ja sam bio u Hrvatskoj, ali se nisam video sa njom. Ona je otputovala tada. Ona je veliki drugar i bolje bi funkcionisali kao prijatelji. Ja sam se zaljubio i sve to stoji, ali došao sam sebi i pokazao sam neku drugu sliku. Ali, čujemo se konsantno. Ona je zaljubljena, našla je nekog trećeg - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

U studiju je pušten klip Lazareve i Moskvine svađe dok su bili u vezi, a on je rečima hvale pričao o svojoj bivšoj, pa otkrio da je u srećnoj ljubavi sa strancem.

Ona mene jeste zavolela, ali je iz druge priče. Ostvarena je, ima porodicu i slično i koliko god da se trudim da budem samostalan, ja nisam sredio svoj život. Nataša se bavila tim ljudima, pričama sa strane. Konstantno mi spominjala bivšu koja se predstavljala kao verenica... - rekao je Lazar.

K.Ristić

#Lazar Jeremić Jera

'