AKTUELNO

Otkrio šta mu je sve uzela.

Jedan od najkontroverznijih bivših zadrugara Lazar Jeremić gost je večeras u emisiji "Zadruga - narod pita" kod voditelja Milana Miloševića. On će ove noći progovoriti o svim aktuelnim temama, ali i odgovoriti na pitanja verne publike koja se uključuje uživo u emisiju.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar je ovom prilikom pričao i o svojoj bivšoj devojci Anđeli, za koju je navodio čak i da mu je verenica.

Nisam je predstavio kao verenicu. To je devojka koja je do svih pokušavala da dođe. Svima se javljala. To je Anđela, ja sam sa njom bio godinu dana pre "Zadruge" imao sam s njom to što sam imao. Ona nije mogla da prihvati to da mi ne možemo da budemo zajedno. Da li je ona htela da uđe u rijaliti ili šta, ne znam. Ja sam pročitao da je ona bila u dogovoru sa Zoricom Marković, Zorica ju je savetovala da treba konstantno priča da mi je verenica. Ona je bila kod Zorice kući. Ja sam kod Zorice živeo 6 meseci, trenirao sam sa njenim sinom. Zoricu sam pozvao, ona mi je rekla da je ta devojka insistirala na svemu tome. Ona je psihički nenormalna, na svaki mogući način je pokušala da bude pored mene. Ja sam joj rekao da mi nećemo moći da budemo ništa ozbiljnije. Bio sam uz nju da joj pomognem kao čovek, rekao sam joj da unutra mogu da imam i s*ks, da izađem sa nekom devojkom koju ću da odvedem kuću, samo sam joj pisao da je volim da ne bi pokušala da dođe do mene. Ona mi je uzela lap-top, uzela mi je novac, tačno 5.000 evra. Vratio sam lap-top što mi je bilo najvažnije. Čuli smo se, ona mi je rekla: "Mene su svi zvali, novinari, voditelji, da uđem". Znao sam da je sve to laž. Koliko god da se promenila ne može biti dobar čovek. Nije želela da mi kaže kad se vraća, ja sam je sačekao na aerodromu uzeo svoj lap-top i razišli smo se - naveo je Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA MITAR UZVRAĆA UDARAC! Nakon što joj je Luna žestoko odgovorila na prozivke, reagovala BIVŠA MODELSICA! Đoganijeva će pobesneti kad ovo vidi! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Lazar Jeremić Jera

'