AKTUELNO

Sve je zapisano!

Ana Nikolić važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a njen buran život uvek je bio u žiži javnosti. Ona je nedavno najavila svoj veliki povratak na muzičku scenu, nakon što je napravila pauzu kako bi se posvetila roditeljstvu, a mi smo pozvali astrologa Nevenku Blažik, koja je zavirila u njenu natalnu kartu i otkrila nam šta zvezde poručuju ovoj pevačici.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako astrolog kaže, Ana obraća veliku pažnju na astrologiju i skoro sve u njenom životu je urađeno uz savete stručnog tima astrologa iz inostranstva.

Gubitak oca učinio je da Ana očvrsne i da ne dozvoli da bilo ko, sem njene porodice, ima uticaja na njene odluke i način života.

U zvezdama je bilo zapisano da Anin brak sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom neće dugo trajati, kao i da će njeno prvo dete biti devojčica, te da će vrlo brzo posle njenog rođenja početi problemi u braku.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako se svi raduju njenom povratku na muzičku scenu i novim pesmama, Ana će malo teže uspeti da sve izbalansira.

Do kraja 2019. godine Ana će malo teže balansirati između doma i porodice i dalje izgradnje njene karijere. Moguće je da će opet biti na meti zlih jezika, posebno zbog nekih poslovnih odluka - ističe astrolog Nevenka Blažik.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Astrologija

#pevačica

'