AKTUELNO

Ove fotografije mnoge su iznenadile.

Pevač Marinko Rokvić zajedno sa svojim sinom Nikolom posetio je mesto Kolunić koje se nalazi u Bosni i Hercegovini. U ovom mestu nekada je Marinko imao svoju rodnu kuću, međutim ona je srušena tokom rata.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: NE IDI MOJIM PUTEM, TO BI ME UBILO! Nataša Bekvalac svoju pesmu posvetila Katji, a evo šta se slavi u njihovom domu! (FOTO)

Mnogi su ostali bez teksta kada su videli da je Rokvićeva kuća srušena do temelja, a Nikola Rokvić otkrio je da oni planiraju da obnove kuću koja je nekada bila na ovom mestu. Na fotografijama koje je pevač objavio nalazi se njegov otac Marinko koji u ruci drži motiku.

Foto: Printscreen Instagram/nikolarokvic

Mesto gde je pre nesrećnog rata u Bosni bila Marinkova rodna kuća! Bože zdravlja pa da se obnovi! - napisao je Nikola Rokvić na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen Instagram/nikolarokvic

Nikolini pratioci poželeli su Rokvićima da što pre izgrade novu kuću u kojoj će provesti lepe trenutke u zdravlju i veselju.

PROČITAJTE: POTRESNA ISPOVEST DRAGANE MITAR: Bivša zadrugarka otkrila da li se pribojava da će STARATELJSTVO NAD SINOM PRIPASTI SINIŠI, pa priznala: JA SAM TOM DETETU I OTAC I MAJKA (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Rokvić

#Nikola Rokvić

'