AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Javnosti je poznato da je bivši učesnik Zadruge 2, Marko Miljković bio u prijateljskim odnosima sa manekenom Tomislavom Panićem, a žestoka svađa između njih usledila je zbog Lune Đogani, jer su obojica u istom trenutku gajili simpatije prema njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ove noći je u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem otkrio šta misli o Tominom postupku, kada je fizički nasrnuo na svoju bivšu devojku Nadeždu Biljić, pa ga oštro osudio.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam nijednu lepo osobinu mogao da navedem za njega. Kad probam nešto da kažem lepo, onda sam sebe demantujem. On je stopostotni gad. Ja ne znam kakvu reč da upotrebim za njega. Sve se obistinilo, ovo je van svake pameti, katastrofa. Nisam hteo specijalno da se petljam, žao mi je bilo. Video sam da su se mnogi javili njoj, saosećali se sa njom i pružili joj podršku. Sad ovako javno kažem da mi je bilo jako žao i glupo je. Ja sam njega prihvatio takvog kakav jeste, mi smo bili drugari, ali kad je krenuo tako neke budalaštine i gluposti i da je skrenuo sa puta, da ne zna šta radi, povukao sam se - rekao je Marko.

K.Ristić

#Marko Miljković

'