AKTUELNO

Sve je zapisano u zvezdama!

Maja Berović je trenutno jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda kako kod nas, tako i u celom regionu, a čini se da njena popularnost samo raste. Ona je širom regiona održala velike solističke koncerte, a onaj koji je održala u srpskoj prestonici u Areni bio je kruna njene dosadašnje karijere. No, sve zanima šta će to Maja sledeće uraditi, a mi smo popričali sa astrologom Nevenkom Blažik, koja nam je otkrila šta je Maji zapisano u zvezdama.

Foto: Promo.

Kako Nevenka ističe, Maja je morala brzo da odraste jer je rano ostala bez oca, ali je podrška njene majke bila velika. Ona joj je dala snagu i ambiciju da počne da se bavi pevanjem, a dolaskom njenog supruga u njen život, podrška je postala veća, pa nije ni čudno što od pevačice možemo da očekujemo mnogo toga.

Foto: Promo.

- Do kraja 2019. godne Maja će i dalje biti u centru pažnje javnosti, a moguće je i da će odlučiti da započne nove poslovne saradnje sa poznatim stranim muzičarima, pa nas tako pred kraj godine Maja može obradovati i novim muzičkim hitom - kaže Nevenka Blažik i otkriva kada će Maja postati majka:

- Moguće je da će aktivnije sa suprugom raditi na tome da dobije željenu prinovu, ako ne sada, najverovatnije krajem 2020. godine, kada bi mogli da dobiju svog prvog naslednika - zaključila je Nevenka.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Sutra, tačno u 18 časova, saznaćemo šta zvezde predviđaju Dari Bubamari!

Autor: Pink.rs

#Astrologija

#Maja Berović

'