AKTUELNO

Nikada nije prestajala da se bori za sebe!

Glumica Mina Lazarević poznata je po svojim ostvarenjima kako na televiziji, tako i u pozorištu, zbog čega ju je publika veoma zavolela.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa samo tri godine je počela da uči da svira klavir, a sa pet upisala muzičku školu "Stevan Mokranjac". Klavir je bio i ostao njeno prvo opredeljenje. Išla je na republička i savezna takmičenja, osvajala je prve nagrade iz solfeđa i klavira.

PROČITAJTE JOŠ: SKROMNO! Emina iz Mustafine luksuzne vile otišla u manji stan, ovako izgleda pevačicin novi dom! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Veliko razočaranje doživela je kada je shvatila da muzičku skolu ne može da pohađa u Moskvi ili Beču, što je bila prekretnica da odustane od prve ljubavi. Zato je upisala Fakultet dramskih umetnosti u 19. godini i napravila veliku prekretnicu u svom životu. Da nije pogrešila, shvatila je kada je došla na završni ispit i završila fakultet. Kao i svi mladi glumci i njeni prvi angažmani bili su uskakanja u druge predstave.

Što se tiče njenog privatnog života, glumica nije imala baš najsjajniji brak. Mina je zbog drugog supruga prošla golgotu i razvela se od njega pošto je doživela nasilje u porodici. On je na nju fizički nasrnuo posle čega je i zapucao iz automatske puške 2015. godine, te je slučaj prijavila policiji.

Foto: TvPink Printscreen

No, ono što malo ljudi zna jeste da je pravo ime ove glumice zapravo Mirjana, a ne Mina, kako su je mnogi upamtili.

Pink.rs

#Mina Lazarević

'