AKTUELNO

Nije mu se dopalo ono što je njegov naslednik uradio!

Poznati pevač Marinko Rokvić nedavno je sa svojim sinom Nikolom posetio mesto Kolunić koje se nalazi u Bosni i Hercegovini. U ovom mestu Marinko je imao svoju rodnu kuću, međutim ona je tokom rata srušena do temelja.

PROČITAJTE JOŠ: HITNO OPERISANA! Nadi Obrić se treći put vratio kancer, pevačica preživljava agoniju! Oglasila se za Pink.rs i otkrila kako se oseća nakon hirurškog zahvata

Foto: Printscreen Instagram/nikolarokvic

Nikola je fotografije mesta na kojem je nekad bila kuća njegovog oca obelodanio na društvenoj mreži Instagram, uz nagoveštaj da će na tom mestu ponovo izgraditi kuću, a Marinko mu je zamerio na tome, budući da ne želi da javno govori o ovoj, za njega i dalje veoma bolnoj temi.

Foto: Printscreen Instagram/nikolarokvic

Foto: Printscreen Instagram/nikolarokvic

- To je za mene i dalje veoma bolna tema. Zaista ne mogu o tome. Razumite me, molim vas. Nikola je fotografije iz Bosne objavio na Instagramu, ja sam malo zbog toga ljut na njega. Nisam za to da sada o tome pričam za medije, posle toliko godina, zaista ne bih da se ponovo vraćam u taj period - rekao je Marinko Rokvić za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram

Inače, danas Marinko sa suprugom Slavicom živi u luksuznoj vili od 200.000 evra u Diplomatskom naselju. Rokvići, kao i njihove komšije, poseduju dvorište na dva nivoa. U donjem se nalazi bazen, dok je u gornjem garnitura za sedenje. Iz dvorišta se izlazi pravo na terene za trčanje, kao i ogroman prostor u kojem su postavljeni golovi za fudbal. Pre toga porodica Rokvić živela je u dupleksu na Novom Beogradu, koji su prodali i kupili dva manja stana u tom delu grada.

Autor: M. K.

#Marko Rokvić

'