AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

Najveća folk diva Svetlana Ceca Ražnatović neizmerno se raduje povratku na scenu njene prijateljice i koleginice Ane Nikolić, a samo za ekipu emisije ,,Ekskluzivno" otkrila je detalje njenih novih pesama sa kojima će napraviti pometnju na domaćoj javnoj sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Baš se radujem njenom povratku, čula sam njene dve pesme i fantastične su! Ovo je nešto potpuno drugačije, ali Ana se uvek trudila da bude inovativna, tako da mi je drago zbog toga - rekla je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Nikolićeva doživela krah u braku sa Stefanom Đurićem Rastom, kao što su i mnoge pevačice sa javne scene odlučile da stave tačku na svoje ljubavne priče, Ražnatovićeva je priznala da se ona nalazi među onima koji neretko dele svoj privatni život sa javnošću.

Ja ne mogu da komentarišem privatne živote svojih koleginica. Niti sam upućena, niti znam. Ali, mislim da sve te žene u većini slučajeva poštuju svoju privatnost i ne žele da to dele sa ostatkom nacije. Isti princip funkcioniše i kod mene, ja bar nešto mogu da sačuvam za sebe i da zadržim i nikada nisam volela da pričam o privatnom životu. Eventualno o svojoj deci, jer deca su mi eksponirana i prirodno je da mediji žele da znaju, ali život ne mogu da serviram na tacni - rekla je Ceca.

Detaljno o ovom intervjuu sa Cecom pogledajte u nastavku emisije ,,Ekskluzivno".

K.Ristić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'