AKTUELNO

Bili su najbolji prijatelji!

Glumac Marinko Madžgalj preminuo je pre tri godine, a da je živ danas bi napunio 41 godinu. Marinkov najbolji prijatelj bio je voditelj TV Pink, Ognjen Amidžić koji Marinkov prerani odlazak nikada nije prežalio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj vodili su zajedno jutarnji program koji se početkom dvehiljaditih godina emitovao na TV Pink, a kasnije su zajedno vodili i spektakularni šou "Ćao Darvine".

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je sa Marinkom imao i muzičku grupu "Flamingosi", a njihovi hitovi se i danas slušaju. Čak su zajedno sa svojom grupom učestvovali u trci za predstavnika Srbije i Crne Gore na Eurosongu, međutim izbio je veliki skandal na takmičenju Beovizija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je danas sa svojim pratiocima na Tviteru podelio emotivnu poruku koju je posvetio svom velikom prijatelju Marinku Madžgalju. Tom prilikom, voditelj je otkrio i detalje njihovog druženja.

Foto: Printscreen Twitter

Svaki dan mi se učini da ti skidaš kacigu i silaziš s motora, da ulaziš u studio i bacaš neku jadnu foru i čekam da se javiš jer i dalje je tvoj broj u mom telefonu. I kome danas da poklonim 20 evra za rođendan? Marinko Madžgalj, 21.8.1978. - napisao je Ognjen.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: S. Kuvekalović

#Marinko Madžgalj

#Ognjen Amidžić

'