AKTUELNO

Imala je velikih problema sa bubrezima.

Pevačica Katarina Grujić pre nekoliko dana izašla je iz bolnice, nakon problema sa bubrezima. Katarini su lekari preporučili da miruje u narednom periodu, a ona je po izlasku iz bolnice za portal Pink.rs rekla kako je postojala mogućnost čak i da ostane bez jednog bubrega.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Nakon svega, Katarinu smo uspeli da usnimimo po prvi put u javnosti, a ona tom prilikom nije skidala osmeh sa lica. Pevačica je na sebi imala sako, dok je u ruci držala crnu torbu. Katarina je odlučila da otkrije i kako je izdržala bolničke dane.

PROČITAJTE: HAOS U NAJAVI! Filip Mijatov ulazi u 'Zadrugu 3'! Pevačice i starlete se već tresu! Spreman je da otkrije sve estradne tajne!

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Izašla sam sa osmehom, htela sam da se sredim i da izgledam lepo. Kad te neko pozove da pevaš na Ušću, pred toliko ljudi, na sceni gde su sve naše zvezde pevale, mislim da ne znam šta da mi se desilo ne bih odbila. Doktori mi nisu dozvolili, ne daju mi da se forsiram niti da imam probe sa igračima, niti da putujem, ne bih smela da izađem iz kreveta, ali ja sam došla da ispoštujem i da sve to bude kako treba - kaže Katarina.

Katarina Grujić rekla nam je i o čemu je razmišljala dok je bila prikovana za bolnički krevet, a zatim je pevačica otkrila šta joj je najteže palo.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Četiri puta na dan sam primala terapiju, to su užasni antibiotici, ja ništa nisam mogla da jedem deset dana. Težak je to period, razmišljala sam samo o ozdravljenju, ništa te drugo u tom trenutku ne zanima u životu. Da li si imao ljubavne probleme, poslovne probleme, da li si u svađi sa porodicom, sve je to nevažno kad padnete u postelju i ne znate da li ćete da ozdravite za nedelju, dve, tri, pet ili ne znam koliko. Noći su bile najteže, kad ne možeš da zaspiš, kad čuješ druge ljude kako plaču. Bilo je teško, ali mislim da sam iz svega toga izašla jača. Prvu noć sam bila u običnoj sobi sa još tri žene, bilo mi je lepo, pričala sam sa njima. Onda sam sledećeg dana prešla u manju sobu. Imala sam tretman kao i svi ostali pacijenti. Ne želim da odskačem od drugih ljudi - govori pevačica.

Inače, danas je organizovana konferencija povodom predstojećeg Music Week festivala, koji se ove godine organizuje od 23. do 25. avgusta na Ušću. Katarina će nastupiti trećeg dana festivala, u nedelju 25. avgusta.

Pink.rs

#Katarina Grujić

'